Snabba leveranserLång erfarenhetMärken med kvalité

Dam

TILLBAKA TILL RÖTTERNA

Saker och ting blir alltmer likartade och likriktade nu för tiden. Men då och då dyker någonting upp som är tillräckligt speciellt för sticka ut och göra skillnad.

Jackson Hole Originals är ett klädprojekt som drivs av passion för bergen och för en viss stil som utvecklades bland cowboys och hästfolk i Wyoming under de senaste tvåhundra åren eller så. Den ruffa miljön I Wyoming krävde slitstarka material, bra isolering, funktionell design, och gediget hantverk som skulle hålla en livstid. Stilen anammades av en krets skidåkare och äventyrare i Jackson Hole, 

Wyoming på 1970-talet och har på senare tid återupptäckts i andra delar av världen. Vårt kall är att upprätthålla dessa värderingar genom att varsamt uppdatera gammal visdom, och genom att skapa ny design i enlighet med den. Vi utmanar dagens standard med något som är tidlöst, mer långlivatoch som ser fantastiskt ut oavsett om du är I vildmarken, strövar genom ravinerna på Wall Street eller slåss mot elementen var du än är. Om du delar dessa värderingar har du kommit till rätt plats. Välkommen.

Marilyn Monroe Gum
Marilyn Monroe Gum (White, Small)
1.095 kr
SR - W Link Down Hood
SR - W Link Down Hood (Röd, Large)
2.500 kr
Craftsman
Craftsman (Oatmeal, 5+)
4.499 kr
Lady Logo Tee
Lady Logo Tee (Grå, XSmall)
599 kr
Freya reunion chino
Freya reunion chino (Navy, 31/32)
1.399 kr
Cotton Cable Cardigan
Cotton Cable Cardigan (Camel, Small)
1.499 kr
Original Denim
Original Denim (Denim, 26/32)
1.500 kr
W Race Long Tee Stripe
W Race Long Tee Stripe (Navy stipe, Small)
800 kr
Triumph Jeans
Triumph Jeans (Light wash, 33/32)
1.499 kr
Freya reunion chino
Freya reunion chino (Navy, 30/32)
1.399 kr

Om Rogers Fjällbacka

Rogers Fjällbacka har varit en mötesplats för klädintresserade sedan 20-talet. Förr som konfektions och herrekipering, nu som en modern butik med klassiska och moderna kläder från ledande varumärken för kvinnor och män. Kvalitet är drivkraften för oss på Rogers Fjällbacka. Vårt sortiment består av omsorgsfullt utvalda kvalitetsplagg från ledande varumärken och sträcker sig från klassiskt tidlöst, via bekvämt sportigt till modernt trendigt. Det är viktigt för oss att du som kund känner att det är tryggt, enkelt och personligt att handla på Rogers Fjällbacka. Du hittar utförlig information om Rogers Fjällbackas köp- och betalningsvillkor under aktuella rubriker.


Rogers Fjällbacka on Instagram