Snabba leveranserLång erfarenhetMärken med kvalité

Dam

TILLBAKA TILL RÖTTERNA

Saker och ting blir alltmer likartade och likriktade nu för tiden. Men då och då dyker någonting upp som är tillräckligt speciellt för sticka ut och göra skillnad.

Jackson Hole Originals är ett klädprojekt som drivs av passion för bergen och för en viss stil som utvecklades bland cowboys och hästfolk i Wyoming under de senaste tvåhundra åren eller så. Den ruffa miljön I Wyoming krävde slitstarka material, bra isolering, funktionell design, och gediget hantverk som skulle hålla en livstid. Stilen anammades av en krets skidåkare och äventyrare i Jackson Hole, 

Wyoming på 1970-talet och har på senare tid återupptäckts i andra delar av världen. Vårt kall är att upprätthålla dessa värderingar genom att varsamt uppdatera gammal visdom, och genom att skapa ny design i enlighet med den. Vi utmanar dagens standard med något som är tidlöst, mer långlivatoch som ser fantastiskt ut oavsett om du är I vildmarken, strövar genom ravinerna på Wall Street eller slåss mot elementen var du än är. Om du delar dessa värderingar har du kommit till rätt plats. Välkommen.

Positano swimwear
Positano swimwear (Monogram print, S)
1.100 kr
Victoria-Jacket-Pink
Victoria Jacket (Pink, 38)
4.495 kr
SR - W Race Skirt
SR - W Race Skirt (Carbon, Small)
600 kr
Peek garden tee
Peek garden tee (Offwhite, S)
1.895 kr
Peek garden tee
Peek garden tee (Offwhite, M)
1.895 kr
Jessie Dress
Jessie Dress (Light Indigo, Medium)
1.899 kr
Pearl Shorts
Pearl Shorts (Svart, XSmall)
1.299 kr
SR - W Gale Tee
SR - W Gale Tee (Red, Large)
400 kr
SR - W Gale Tee
SR - W Gale Tee (Navy, Large)
400 kr
Toulon pants
Toulon pants (Svart, XS)
3.300 kr

Om Rogers Fjällbacka

Rogers Fjällbacka har varit en mötesplats för klädintresserade sedan 20-talet. Förr som konfektions och herrekipering, nu som en modern butik med klassiska och moderna kläder från ledande varumärken för kvinnor och män. Kvalitet är drivkraften för oss på Rogers Fjällbacka. Vårt sortiment består av omsorgsfullt utvalda kvalitetsplagg från ledande varumärken och sträcker sig från klassiskt tidlöst, via bekvämt sportigt till modernt trendigt. Det är viktigt för oss att du som kund känner att det är tryggt, enkelt och personligt att handla på Rogers Fjällbacka. Du hittar utförlig information om Rogers Fjällbackas köp- och betalningsvillkor under aktuella rubriker.


Rogers Fjällbacka on Instagram