Snabba leveranserLång erfarenhetMärken med kvalité

Herr

Colmar startades redan år 1923 av entreprenören Mario Columbo vars för- & efternamn fick bli inspirationskällan till varumärkets idag välkända namn världen över. Mario påbörjade sin produktion av högkvalitativa filthattar i den italienska staden Monza och började därefter att utveckla sitt utbud samt växa i popularitet bland modeintresserade kvinnor och män.

Colmars kollektioner består främst av funktionella, högkvalitativa och stilrena dam- & herrjackor, accessoarer såsom vantar, mössor och halsdukar, t-shirts, byxor och mycket mer för både sanna sportentusiaster såväl som modemedvetna människor med höga krav på smarta tyger, finesser och egenskaper.

I Roger Fjällbacka’s webbutik hittar du det allra bästa från Colmar online, ett fashionmärke som står för hög kvalitet, komfort och funktionalitet. 

1230

1230

Colmar
CO71024-068
3.599 kr
Skal:85%NYLON + 15%ELASTANE
Lining:85%NYLON + 15%ELASTANE
Fyllning:90%DUCK DOWN + 10%DUC...
Positano swimwear
Positano swimwear (Monogram print, S)
1.100 kr
Victoria-Jacket-Pink
Victoria Jacket (Pink, 38)
4.495 kr
SR - W Race Skirt
SR - W Race Skirt (Carbon, Small)
600 kr
Peek garden tee
Peek garden tee (Offwhite, S)
1.895 kr
Peek garden tee
Peek garden tee (Offwhite, M)
1.895 kr
Jessie Dress
Jessie Dress (Light Indigo, Medium)
1.899 kr
Pearl Shorts
Pearl Shorts (Svart, XSmall)
1.299 kr
SR - W Gale Tee
SR - W Gale Tee (Red, Large)
400 kr
SR - W Gale Tee
SR - W Gale Tee (Navy, Large)
400 kr
Toulon pants
Toulon pants (Svart, XS)
3.300 kr

Om Rogers Fjällbacka

Rogers Fjällbacka har varit en mötesplats för klädintresserade sedan 20-talet. Förr som konfektions och herrekipering, nu som en modern butik med klassiska och moderna kläder från ledande varumärken för kvinnor och män. Kvalitet är drivkraften för oss på Rogers Fjällbacka. Vårt sortiment består av omsorgsfullt utvalda kvalitetsplagg från ledande varumärken och sträcker sig från klassiskt tidlöst, via bekvämt sportigt till modernt trendigt. Det är viktigt för oss att du som kund känner att det är tryggt, enkelt och personligt att handla på Rogers Fjällbacka. Du hittar utförlig information om Rogers Fjällbackas köp- och betalningsvillkor under aktuella rubriker.


Rogers Fjällbacka on Instagram