Snabba leveranserLång erfarenhetMärken med kvalité

Frakt & Leverans

Orderbekräftelse och Leverans

Orderbekräftelse

När du har genomfört ditt köp, skickas automatiskt en orderbekräftelse till den e-mailadress som du angett. Det är kundens ansvar att kontakta Rogers Fjällbacka om han/hon inte har fått något besked via post, e-mail eller SMS.

Du får även ytterligare ett e-mail från oss då dina varor är packade och på väg till dig. Det är viktigt att du med jämna mellanrum tittar till din e-post, då det är via mail vi skickar alla bekräftelser, frågor eller eventuella ändringar.


Frakttid

Vi skickar din order så fort som möjligt. Oftast går paketet iväg med posten dagen efter din beställning. Ditt paket når dig inom 2 – 7 arbetsdagar. Leveranstiden varierar efter var du bor, hur stor din beställning är och postens eget arbete.


Leverans

Om paketet dröjer mer än 14 dagar ligger det på ditt ansvar att med ditt kollinummer se efter vad som har hänt med din försändelse. Om du inte fått ett leveransbesked på en avi i brevlådan eller via ett sms, går det att lösa ut paketet med ditt kollinummer och legitimation på ditt närmaste utlämningsställe.


Följ ditt paket

Du kan följa din order på "Min sida", där finns din order och ett Kolli-ID att tillgå. Genom att klicka på det kan Du se vart ditt paket befinner sig. Du kan också gå in på Postens hemsida och söka på ditt Kolli-ID. Alla våra kolli märks med ett unikt Kolli-ID för att vi och du alltid skall kunna spåra ditt paket. Om du inte kan se ditt Kolli-ID, kontakta oss direkt via info@rogersfjallbacka.se


Meddelande från Posten

Du får alltid en avi i brevlådan eller ett sms i din mobil från posten när dina varor finns att hämta ut. I meddelandet står det vilket utlämningsställe dina varor finns på. Om du beställt via postförskott betalar du för att hämta ut dina varor.

Obs! Ditt paket finns hos posten i 14 dagar, sen skickas det tillbaka till oss. Om förpackningen av något skäl skulle vara trasigt när du hämtar ut det, anmäl det direkt till personalen på utlämningsstället så att de kan göra en anmälan omgående.

Frakt

Order på 300 – 1499 Sek: 59 Sek i frakt
Order på över 1500 Sek: 0 Sek i frakt.

Olympia Print
Olympia Print (Intense Blue, Small)
1.999 kr
Salvador Monogram print silk
Salvador Monogram print silk (Rust, Small)
3.600 kr
Paula Blouse
Paula Blouse (White, XLarge)
799 kr
Bennet Button Down Shirt
Bennet Button Down Shirt (Offwhite, XLarge)
1.499 kr
Cali blouse
Cali blouse (India red, Small)
2.099 kr
Helene Coat
Helene Coat (Cream, Small)
1.299 kr
Helene Coat
Helene Coat (Navy, XLarge)
1.299 kr
Tokyo
Tokyo (Blue stripe, 36)
1.699 kr
Esplar low logo
Esplar low logo (Vit/burgundy, 38)
999 kr 500 kr
Mos Vicky flamingo skirt
Mos Vicky flamingo skirt (Vit, 26/30)
999 kr

Rogers Fjällbacka on Instagram