Snabba leveranserLång erfarenhetMärken med kvalité

Betalning

Betalning


Allmänt

Det är enkelt och tryggt att handla hos Rogers Fjällbacka. Du har hela 14 dagars full bytesrätt eller pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din vara. Detta gäller från och med att du har mottagit varan. Normal leveranstid hos oss är 2- 7 arbetsdagar.


För att vi ska behandla din order så krävs det att du beställt varor för minst 300:- och att du har fyllt 18 år eller har målsmans godkännande. Målsman skapar då en egen användare och beställer åt dig.


BETALNINGSSÄTT


Kortbetalning

Väljer Du att betala med kreditkort betalar du ingen kortavgift. Vid eventuell retur går pengarna för varan tillbaka till ditt kort. Hos oss kan du göra snabba, enkla och säkra betalningar med betalkort som VISA, MasterCard och Eurocard.

När Du betalar med kreditkort hanteras betalningen av vår betalningspartner DIBS för att garantera snabb och säker betalning.
Rogers Fjällbacka sparar ALDRIG några uppgifter gällande ditt kontokort! All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL).

Postförskott

Paketet anländer till ditt lokala postkontor och du meddelas om detta, antingen genom en avi i postlådan, eller genom ett sms om du valt det vid beställningstillfället. Postförskott betalar du kontant när du hämtar ut paketet. Vid betalning per postförskott tillkommer en avgift på 50 kr. Du kan som mest handla för 10000 kr. Ej uthämtad vara debiteras med 300 kr.


Fakturera mig - köp mot faktura

När du betalar via "Fakturera mig", handlar du tryggt och enkelt mot en avgift på 29 kr.

- Få alltid varan innan du betalar.

- Betalningstid 30 dagar hos Rogers Fjällbacka

- Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen

- Fakturaavgift 29 kr


Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50,00 samt dröjsmålsränta om 25,50%. Vid köpet görs en microupplysning för att vi skall veta att du är du.
Mikoto
Mikoto (Camo, Large)
2.499 kr 1.250 kr
Tennessee Twill
Tennessee Twill (Svart, Small)
1.999 kr
Ben
Ben (Pinstripe, XSmall)
1.799 kr
Yui Top
Yui Top (Svart, Small)
1.995 kr
Tennessee Twill
Tennessee Twill (Svart, XSmall)
1.999 kr
Race stretchknit crewneck
Race stretchknit crewneck (Navy, Medium)
1.500 kr
Race Down Vest
Race Down Vest (Navy, Medium)
2.500 kr
Tennessee Twill
Tennessee Twill (Svart, Medium)
1.999 kr
Original vest
Original vest (Midnight , Medium)
3.495 kr 1.747 kr

Rogers Fjällbacka on Instagram