Snabba leveranserLång erfarenhetMärken med kvalité

Betalning

Betalning


Allmänt

Det är enkelt och tryggt att handla hos Rogers Fjällbacka. Du har hela 14 dagars full bytesrätt eller pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din vara. Detta gäller från och med att du har mottagit varan. Normal leveranstid hos oss är 2- 7 arbetsdagar.


För att vi ska behandla din order så krävs det att du beställt varor för minst 300:- och att du har fyllt 18 år eller har målsmans godkännande. Målsman skapar då en egen användare och beställer åt dig.


BETALNINGSSÄTT


Kortbetalning

Väljer Du att betala med kreditkort betalar du ingen kortavgift. Vid eventuell retur går pengarna för varan tillbaka till ditt kort. Hos oss kan du göra snabba, enkla och säkra betalningar med betalkort som VISA, MasterCard och Eurocard.

När Du betalar med kreditkort hanteras betalningen av vår betalningspartner DIBS för att garantera snabb och säker betalning.
Rogers Fjällbacka sparar ALDRIG några uppgifter gällande ditt kontokort! All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL).

Postförskott

Paketet anländer till ditt lokala postkontor och du meddelas om detta, antingen genom en avi i postlådan, eller genom ett sms om du valt det vid beställningstillfället. Postförskott betalar du kontant när du hämtar ut paketet. Vid betalning per postförskott tillkommer en avgift på 50 kr. Du kan som mest handla för 10000 kr. Ej uthämtad vara debiteras med 300 kr.


Fakturera mig - köp mot faktura

När du betalar via "Fakturera mig", handlar du tryggt och enkelt mot en avgift på 29 kr.

- Få alltid varan innan du betalar.

- Betalningstid 30 dagar hos Rogers Fjällbacka

- Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen

- Fakturaavgift 29 kr


Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50,00 samt dröjsmålsränta om 25,50%. Vid köpet görs en microupplysning för att vi skall veta att du är du.
Positano swimwear
Positano swimwear (Monogram print, S)
1.100 kr
Victoria-Jacket-Pink
Victoria Jacket (Pink, 38)
4.495 kr
SR - W Race Skirt
SR - W Race Skirt (Carbon, Small)
600 kr
Peek garden tee
Peek garden tee (Offwhite, S)
1.895 kr
Peek garden tee
Peek garden tee (Offwhite, M)
1.895 kr
Jessie Dress
Jessie Dress (Light Indigo, Medium)
1.899 kr
Pearl Shorts
Pearl Shorts (Svart, XSmall)
1.299 kr
SR - W Gale Tee
SR - W Gale Tee (Red, Large)
400 kr
SR - W Gale Tee
SR - W Gale Tee (Navy, Large)
400 kr
Toulon pants
Toulon pants (Svart, XS)
3.300 kr

Om Rogers Fjällbacka

Rogers Fjällbacka har varit en mötesplats för klädintresserade sedan 20-talet. Förr som konfektions och herrekipering, nu som en modern butik med klassiska och moderna kläder från ledande varumärken för kvinnor och män. Kvalitet är drivkraften för oss på Rogers Fjällbacka. Vårt sortiment består av omsorgsfullt utvalda kvalitetsplagg från ledande varumärken och sträcker sig från klassiskt tidlöst, via bekvämt sportigt till modernt trendigt. Det är viktigt för oss att du som kund känner att det är tryggt, enkelt och personligt att handla på Rogers Fjällbacka. Du hittar utförlig information om Rogers Fjällbackas köp- och betalningsvillkor under aktuella rubriker.


Rogers Fjällbacka on Instagram